Bedrijfsuitje Amsterdam

Verwelkom je collega’s aan boord op het Wapen van Amsterdam voor het leukste bedrijfsuitje van het jaar!

Op zoek naar een unieke locatie voor jouw bedrijfsuitje in Amsterdam?

Beleef Amsterdam op een unieke manier samen met jouw collega’s. Voor een leuk bedrijfsuitje in Amsterdam ben je bij ons aan de juiste stijger. Van jubileumfeesten tot groepsuitjes. Van vrijdagmiddagborrels tot aan een netwerkdiner. Alles is mogelijk op het Wapen van Amsterdam. Stel jullie ideale bedrijfsuitje samen met ons team.

Maak van het bedrijfsuitje in Amsterdam een herinnering waar nog jaren over gepraat zal worden. Leer je collega’s beter kennen onder het genot van heerlijke hapjes, drankjes en het mooiste uitzicht van Nederland; de Amsterdamse grachten. Zo zie je niet alleen je collega’s van een andere kant, maar ook onze mooie hoofdstad. Beleef samen met je medewerkers een heerlijke dag of avond bij ons aan boord.

Borrel tot 175 personen
Flexibel interieur
Zittend diner tot 100 personen
Voor elk weer de ideale locatie
Inclusief schipper en machinist

Een ontspannen bedrijfsuitje met al je collega’s, even lekker weg van kantoor

Terwijl je ontspannen door de grachten vaart of op de Amstel, het IJ, Weespertrekvaart, op de Vecht, Aalsmeer, Uithoorn, de Zaanstreek en het IJsselmeer, kun je met je collega’s het eens over iets anders hebben dan werk. Met de passende snacks, drankjes of een diner zit de sfeer er meteen lekker in. Een vaartocht in Amsterdam is een fantastische belevenis. Al helemaal met heerlijke hapjes en drankjes. Maar hebben jij en je collega’s Amsterdam misschien al wat vaker gezien of wil je het bedrijfsuitje naar een hoger niveau tillen? Maak het bedrijfsuitje nog specialer met een professionele gids. De gids vertelt aan boord over de geschiedenis van de stad, over de bijzondere architectuur en andere wetenswaardigheden. Ook is het mogelijk om een vaartocht te combineren met een wandeling, dan is de gids bijvoorbeeld een uurtje aan boord om daarna met jullie een gedeelte van de stad te voet te bekijken.