Groepsdiner Amsterdam

Geniet samen van heerlijk eten tijdens een groepsdiner Amsterdam vanaf het water!

Op zoek naar een unieke locatie voor een gezellig groepsdiner in Amsterdam?

Ontdek samen met je vrienden, familie of collega’s wat het Wapen van Amsterdam allemaal te bieden heeft. Vanaf de mooiste locatie, Amsterdam vanaf het water, geniet je samen van heerlijk eten en drinken. Fantastisch uitzicht en vooral volop gezelligheid. Wij bieden verschillende all-inclusive arrangementen: van een uitgebreid diner tot aan running diners. Boek nu jouw groepsdiner Amsterdam.

Borrel tot 175 personen
Flexibel interieur
Zittend diner tot 100 personen
Voor elk weer de ideale locatie
Inclusief schipper en machinist

Boek een bijzonder groepsdiner in Amsterdam op het water

Verras jouw gasten, familie of collega’s met een heerlijk groepsdiner op het water. Geniet samen van het eten en drinken terwijl je geniet van het uitzicht. Een belevenis om nooit meer te vergeten. De hapjes of maaltijden bereid door onze koks. Een groepsdiner met een restaurantbeleving op het water. Met zijn allen gezellig aan tafel waarbij je geniet van het lekkerste eten. Op het Wapen van Amsterdam kun je met wel 100 mensen dineren! Ook zijn er verschillende all-inclusive arrangementen samengesteld.

Liever geen zittend diner? Dan is het walking diner arrangement perfect! Geniet samen van heerlijke kleine gerechtjes die gemakkelijk staand of wandelend gegeten kunnen worden. Zo kan iedereen met elkaar praten of netwerken. Bij de arrangementen worden de gerechten bereid door onze kwalitatief hoogstaande koks. Heb je speciale eetwensen, wil je een vegetarisch buffet of moeten we rekening houden met diëten of allergieën? Dat is geen enkel probleem. Als je van tevoren aangeeft wat de wensen zijn, dan zorgen onze cateraars voor een aangepast buffet aan boord, of wat aparte gerechten die gescheiden worden bereid.