Salonschip Amsterdam

Ontdek Amsterdam samen met familie, collega’s of vrienden vanuit ons salonschip!

Een salonschip huren in Amsterdam?

Laat het Wapen Van Amsterdam je helpen! We bieden een salonschip aan die je kan huren. Dit schip kan helemaal worden ingericht naar jouw wensen. Het huren van een salonboot biedt je de beste manier om Amsterdam te zien vanaf het water in plaats van vanaf de kant. We begrijpen dat het vanaf de kant wat saai eruit kan zien als je de hele dag al door Amsterdam struint. Inmiddels vermoeide benen gekregen? Huur dan een boot met je familie, voetbalteam, collega’s of met je hele bedrijf om iets te vieren! Naast het huren kan je ook voor arrangementen kiezen om een Europees diner mee te pakken op het water, een heerlijke bierproeverij te doen of om vanaf het water te genieten van Spaanse tapas. Wie wil dat nou niet?

Onze bemanning zorgt persoonlijk voor een onvergetelijke middag waar nog lang over zal worden nagepraat. Neem een lekkere borrelhap bij je biertje en geniet in de Amsterdamse zon van het moois dat Amsterdam te bieden heeft.

Unieke en ontspannen middag op het water
Dagelijks onderhouden boten
Salonschip tot 175 personen
Inclusief schipper en opgeleid personeel

Huur jouw salonschip op Het Wapen van Amsterdam

Neem contact met ons op voor eventuele vragen, zodat we de beste middag van je leven kunnen maken! Boek jouw Salonschip Amsterdam gemakkelijk op het Wapen van Amsterdam.