Rondvaart Amsterdam

Een heerlijke zomerse middag spendeer je op het Wapen met een Rondvaart Amsterdam

Altijd al eens een boottocht op de Amsterdamse grachten willen maken?

Nu kan je je eigen boot huren om met je vrienden, familie of collega’s door de Amsterdamse grachten  te varen. Of trekken we er verder op uit naar de Amstel, het IJ, Weespertrekvaart, op de Vecht, Aalsmeer, Uithoorn, de Zaanstreek en het IJsselmeer. Op het Wapen van Amsterdam bieden we diverse pakketten en arrangementen aan, waar voor iedereen iets bij zit. Denk je aan een high tea met je vriendinnen of aan een bierproeverij met je vrienden? Wil je je verjaardag vieren of ben je een jubileumleeftijd gepasseerd? Bekijk dan nu het aanbod Rondvaart Amsterdam op het Wapen van Amsterdam!

En zeg nou eerlijk: het is toch een bucketlist-dingetje om te dineren op een gehuurd schip over de Amsterdamse grachten? Onze professionele bemanning wil er samen met jou en je gasten een onvergetelijke middag van maken, onder het genot van een hapje en een drankje. Ook als iedereen overdag druk is met werk of school, zijn er arrangementen die ‘s avonds ingezet kunnen worden. De verschillende diner arrangementen zijn erg uitgebreid. Van een Thais buffet aan boord tot een ontbijt, brunch, lunch op de grachten. Tot een echte running diner met eten uit verschillende landen. Boek nu jouw privé rondvaart Amsterdam. Neem contact met ons op of vraag een offerte aan voor meer informatie.

Uitgebreide keuze
Volledig naar wens ingerichte botenProfessioneel personeel
Inclusief schipper

Even iets anders dan pittoreske cafeetjes in hartje Amsterdam?

Bij Het Wapen is er keuze uit veel verschillende gerechten, arrangementen en buffetten. Die zonnige zondagmiddag wil je niet thuis spenderen, trek er lekker op uit. Ga naar Amsterdam om een dagdeel op de Amsterdamse grachten te spenderen, onder het genot van heerlijk eten en een koud drankje. Bekijk wat het Wapen te bieden heeft. Onze medewerkers zijn altijd te bereiken om samen met u te brainstormen over de mogelijkheden.