Cruise Amsterdam

Stap samen op één van de cruises op het Wapen Van Amsterdam voor een heerlijke dag! Boek jouw Cruise Amsterdam!

Een vijfsterrencruise door de Amsterdamse grachten?

Het klinkt te mooi om waar te zijn… maar het is toch mogelijk! Een heerlijke Cruise Amsterdam op het Wapen. Heb je als bedrijf iets te vieren? Kies dan uit een van de verschillende cruises om die leuke collega’s nog beter te leren kennen! Of ga je voor een groot verjaardagsfeest? Op het Wapen van Amsterdam is de keuze reuze. Bij dit soort cruises moet je niet denken aan een koud drankje in de warme zon, ergens op de Atlantische Oceaan. Koude drankjes hebben we, warme zon hebben we (als het Nederlandse weer het toelaat), alleen in plaats van de Atlantische wateren hebben we het over de prachtige Amsterdamse grachten.

Er zijn veel verschillende keuzes om te overwegen. Hebben mijn gasten trek in de Tapas Cruise? Zal het Italiaans buffet voldoende zijn? Lust iedereen wel Pizza op de Pizza Cruise? Wat willen mijn gasten te drinken? Kies ik voor de Wijn Cruise, de Cocktail Cruise of toch voor die bierproeverij? Heel veel keuzes om te overwegen. Gelukkig kunnen wij je helpen met het maken van deze keuzes om de ideale Cruise Amsterdam samen te stellen.

Relaxte sfeer
Prachtige rondvaart door de Amsterdamse grachten
Heerlijk eten en smakelijke drankjesVoor ieder wat wils!

Leer je collega’s beter kennen tijdens een Cruise Amsterdam door de grachten

Onder het genot van Spaanse tapas, Italiaanse pizza’s of Indonesische saté wil je het met je collega’s over niet-werk-gerelateerde onderwerpen hebben. Even weg van het kantoor om met je collega’s een ontspannen middag op het water te spenderen. Een keer weg van die computerschermen. Zit het perfecte cruisepakket er toch niet bij? Neem dan even contact met ons op om de mogelijkheden te bekijken. We zijn flexibel genoeg om de Cruise Amsterdam aan te passen naar al je wensen en behoeften.