Kom aan boord!

Vraag een offerte aan

Stel met ons team een vaartocht op maat samen. Bij ons is veel mogelijk, je bent van harte welkom aan boord op het Wapen van Amsterdam.

Het Wapen van Amsterdam

De meest gestelde vragen

Staat jouw vraag er niet tussen? Neem gerust contact met ons op via info@denederlanden.com of bel +31204233006. Wij hopen zo snel mogelijk antwoord te kunnen geven op al jouw vragen. 

Waar kan ik opstappen?

Je kunt op- en afstappen bij twee vaste locaties: NDSM-werf of Muziekgebouw aan ‘t IJ. Heb je een speciale locatie waar je op- of af- wilt stappen, neem gerust contact met ons op. Wij adviseren je graag over de mogelijkheden.

Mag ik eigen hapjes of drankjes meenemen?
Op het Wapen van Amsterdam hebben wij een bar aan boord waardoor het niet mogelijk is om zelf drankjes mee te nemen.
Is er een toilet aanwezig?
Ja het schip is voorzien van toiletten.
Is er muziekinstallatie aanwezig?
Ja, het schip is voorzien van muziekinstallatie met (AUX en iPhone) telefoonaansluiting. Het is mogelijk om je eigen muziek aan boord af te spelen. 
Kan ik met verschillende weersomstandidheden varen?
Ja, het Wapen van Amsterdam overdekt en verwarmd en bij mooi weer kunnen de dakramen (gedeeltelijk) geopend worden.
Mag mijn hond mee aan boord?

Nee, huisdieren zijn niet toegestaan aan boord.

Is de boot toegankelijk voor rolstoelen?

Het Wapen van Amsterdam is niet standaard toegankelijk voor rolstoelen. Het schip is wel breed genoeg om ruimte te bieden aan rolstoelen, dus als iemand nog een klein stukje kan lopen helpen wij diegene graag aan boord.

Wat zijn de vaarroutes van het Wapen van Amsterdam?

Het vaargebied van het Wapen van Amsterdam strekt zich uit tot de wateren rondom de stad, zoals de Amstel, Vecht, Zaan en het Ijsselmeer.

Hebben de schepen een vaste indeling?

De inrichting van het schip kan naar wens worden aangepast. Ons team adviseert je graag over de mogelijkheden voor een sfeervolle en comfortabele vaartocht.

Is het mogelijk om langs te komen om opties door te spreken en om de boten te bezichtigen?
Je bent van harte welkom om bij ons op kantoor langs te komen, om de vaartocht op maat te maken en het schip te bezichtigen. Ons kantoor is gevestigd op de Singel en wij zijn van maandag t/m vrijdag aanwezig om je te helpen met alle vragen. De ligplaats van het Wapen van Amsterdam ligt in Amsterdam-Noord bij het NDSM terrein. Uiteraard is het mogelijk om het schip gezamenlijk te bezichtigen. Bel of mail ons gerust om een afspraak te maken voor een ontmoeting.
Is entertainment mogelijk aan boord?

Er is van alles mogelijk bij ons. Van gitarist tot DJ of karaoke. Wij willen samen met jou een perfect verzorgde vaartocht organiseren.